Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

Trinaest golova Milana „Miće“ Vukšića u susretu s RK Ribola Kaštela

Prošlog vikenda rukometaši Izviđač Central osiguranja odigrali su prijateljsku, pripremnu, utakmicu s momčadi RK Ribola Kaštela. U posljednje vrijeme „Skauti“ redovito u pripremnom periodu igraju utakmice s momčadi Kaštela. Tako je bilo i ovoga puta, dva prijateljska kluba i ovaj put su se sastala u utakmici uoči početka nove natjecateljske 2021./2022. sezone. Odlična momčad iz Kaštela ove godine ima ambicije da se vrati u hrvatsku premijer ligu, gdje i po svemu pripadaju, a što su i prikazali u ogledu sa „Skautima“.

Utakmica u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u većem dijelu utakmice protekla je u izjednačenoj igri. Jedan i drugi trener iskušavali su razne varijante igre i taktičke zamisli, rezultat je bio u drugom planu. U završnici susreta „Skauti“ su se rezultatski „odlijepili“ i na kraju zasluženo slavili.

U redovima „Skauta“ briljirao je Milan „Mića“ Vukšić koji je postigao 13 pogodaka. Odličan je bio i Luka Bubalo koji je bio uspješan šest puta.
Kod Ribole bivši „Skaut“ Marko Vukić te Matko Bujas postigli su po šest pogodaka.

Prijateljska, pripremna utakmica
Ljubuški, 04.09.2021. u 17:00 sati.

RK Izviđač Central osiguranje– RK Ribola Kaštela 36:33 (18:17)

Ljubuški, Gradska športska dvorana.
Suci: Branimir Bilić i Ante Rašić (Ljubuški)

RK Izviđač CO: Herceg (6 obrana), Suljević (4 obrane), Vukšić 13/5, Lukenda 3, Kos 4, Odak 1, Keso 2, F. Pavlović, Bošković 1, Mišetić 1, L. Bubalo 6, Šaravanja 1, I. Pavlović 3, Ćeško 1, Medić, Muhović, Buntić, J. Bubalo, Dedić.
Trener: Toni Čolina.

RK Ribola: Pepur (3obrane), Olić (7 obrana), Džakula, Petrnić, Banović 1, Milković 3, Klasanović 5, Malnar, Bujas 6, Pavičić 2, Mihanović, Vukić 6, Čavka, Vujičević 4, Čajić 3, Bešker 4.
Trener: Davor Bujas.

Isključenja: Izviđač 6 minuta, Ribola 2 minuta.
Sedmerci: Izviđač 5/5, Ribola 2/1.