Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

Sutra susret dvije najuspješnije momčadi u poslijeratnoj BiH

Srijeda, 27.10.2021., je prilika da nakon dva vezana poraza u EUROPEN CUP-u, da se „Skauti“ vrate na pobjednički kolosijek. Međutim, neće biti nimalo lako i jednostavno. U goste u Gradsku športsku dvoranu u Ljubuški stiže povratnik u premijerligaške vode sarajevska Bosna.

Nakon Izviđača koji je u poslijeratnom periodu osvojio osam titula prvaka BiH, Bosna je odmah iza sa sedam. Ne tako davno, utakmice između Bosne i Izviđača su odlučivale o tituli prvaka.


Bosna se lagano vraća u svoje šampionske dane. Ove sezone u svoje redove vratila je neke rukometaše iz šampionskih dana. U ekipi Bosne je i nekadašnji naš član Adnan Harmandić, tu je Muhamed Toromanović, Faruk Vražalić, povremeni bh. reprezentativac Muhamed Zulfić, Edo Mehinagić, vratar Kenan Mutapčić, … Sve iskusni i provjereni rukometaši.

Ali mi očekujemo da će naši mladi momci sutra zaigrati u pravom svijetlu i pokazati da utakmice u Europen Cupu su iza nas i da nisu ostavile trga. Vjerujemo da momci predvođeni kapetanom Domagojem Alilovićem željno čekaju srijedu i da se pokažu svoje pravo lice.

Nadajmo se da će tako i biti, ali potpora s tribina, kao uvijek, bila je ključ uspjeha. U srijedu nas očekuje jedan istinski spektakl zato svojim dolaskom pomozimo da naši dečki budu ti koji će slaviti.

Budimo dostojanstveni te fer i sportskim navijanjem podržimo našu momčad, ali kao i uvijek pozdravimo i njihove protivnike.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Bosne igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu, 27.10.2021. godine s početkom u 17,00 sati.

Svakako ne zaboravimo ni epidemiološke mjere. Čuvajmo se i držimo distancu.