Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

Ekspedicija Izviđača stigla u Prag

U četvrtak u 17:30 sati, autobusom iz Ljubuškog, trener Toni Čolina na put u Prag poveo je sedamnaest rukometaša od kojih će njih šesnaest istrčati na parket praške dvorane.

Nakon putovanja od 16-17 sati „Skauti“, u petak, u jutarnjim satima, su doputovali na odredište gdje će u subotu odigrati uzvratnu utakmicu 2.kola EUROPEN CUP-a protiv praške Dukle.

Prije samog smještaja u hotel Krystal moralo se je obaviti testiranje na Covid 19. Tek nakon testiranja slijedio je smještaj u hotel i čekanje rezultata. Nakon neizvjesnosti od 5-6 sati stigla je potvrda da su svi testirani bili negativni što je izazvalo veliko olakšanje. Po dobivenoj potvrdi da nitko nije bio pozitivan na Covid 19, momčad je mogla napustiti hotel i pristupiti popodnevnom treningu.

Trener Toni Čolina sa svojim stožerom obavio je trening u obližnjoj dvorani gdje se uglavnom radilo na razgibavanju nakon dugog puta od 1200 km od Ljubuškog do Praga. Poslije treninga i nakon večere rukometaši su dobili slobodno što su iskoristili i obišli znamenitosti grada u povijesnoj jezgri Praga.

Za danas je planiran jutarnji trening. nakon čega, s početkom u 16:30 sati, slijedi i uzvratna utakmica 2.kola EUROPEN CUPA u sportskom centru Slavija.