Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

Sutra moramo popraviti dojam iz Živinica

Uoči sutrašnje utakmice 11. kola Premijer lige BiH, između RK Izviđač CO i MRK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, koja se igra u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 17:30 sati, porazgovarali smo s Milanom „Mićom“ Vukšićem, jednoj od glavnih karika momčadi „Skauta“.

Nakon uvjetno rečeno kiksa u Živnicama, sutra je utakmica 11. kola Premijer lige u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, protiv „nezgodne“ momčadi Sloge iz Gornjeg Vakufa, koja se „diže“ nakon problema s Covidom-19. Kako vidiš sutrašnju utakmicu?

Pa sigurno da je bio “kiks” u Živinicama. Gledali smo i analizirali svoje greške na toj utakmici. Naravno, moramo iz te utakmice izvući pouke, ali pred nama je utakmici protiv momčadi Sloge kojoj se moramo okrenuti. Mislim da smo u utakmici s Konjuhom ostali veliki dužnici, kako sebi, tako i treneru. Borbenost i zalaganje moramo podignuti na razinu više, tj. na maksimum. Jedino tako moramo ući u svaku utakmicu, a sutra želimo s pravim pristupom popraviti dojam iz Živinica. Sloga je kvalitetna momčad, koja se polako diže, mada su i oni „kiksali“ u srijedu u Visokom, gdje su sigurno htjeli pobjedu, rekao je popularni „Mića“.

Pred Vama je niz derbi utakmica, u 12. kolu gostujete u B. Luci neporaženom Borcu, u 13. dočekujete također neporaženu dobojsku Slogu u Ljubuškom, pa u 14. slijedi teško gostovanje u Tuzli. Utakmice su to protiv glavnih aspiranata za titulu?

Sto se tiče daljeg rasporeda prvenstva, slijedi nekoliko teških utakmica, ali kako nam i trener kaže, mi moramo ići iz utakmice u utakmicu. Moramo misliti samo na sljedeću utakmicu, u njoj dati svoj maksimum, nadmetati se i mislim da uz prvi pristup i zalaganje ni rezultati ne bi trebali izostati, dodao je Vukšić.

Koliko može Izviđač ove sezone?

Rano je još govoriti koliko bi tko mogao. Ima još puno da se igra, puno je teških utakmica. Nekoliko ekipa se na vrhu ljestvice izdvojilo i nametnulo svoju kandidaturu za visok plasman. Normalno, naši ciljevi su kao i uvijek visoki, zaključio je Milan Vukšić.