Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

Subota je prilika za popravni i povratak na pobjednički kolosijek

Dva kola Premijer lige za muškarce su iza nas. Momčad RK Izviđač CO je ostvarila polovičan uspjeh. Nakon odlične igre i pobjede u Živinicama u srijedu su nakon dugo vremena poraženi u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom od odlične momčadi RK Gračanica.

Subota je dan za popravni i povratak na pravi kolosijek. Međutim, neće biti lako. U goste stiže Sloboda iz Tuzle još jedan protivnik za respekt, ali i veliki dužnik. Momčad iz Tuzle u zadnje dvije završnice KUP-a BiH bila je nepremostiva prepreka za naše rukometaše. Kažimo da je Sloboda zadnji dvostruki uzastopni pobjednik KUP-a i momčad koju predvode iskusni rukometaši kao što su bivši „Skaut“ Emir Suhonjić te Alen Ovčina i Adnan Bečić. Na klupi Slobode je internacionalac Zoran Kastratović, poznato rukometno ime.

Ali mi očekujemo da će naši mladi momci u subotu zaigrati u pravom svijetlu i pokazati da je srijeda bio samo jedan loš dan. Vjerujemo da momci predvođeni kapetanom Domagojem Alilovićem željno čekaju subotu da pokažu pravo lice i da „izravnaju“ račune za svojim sportskim protivnikom.

Nadajmo se da će tako i biti, ali potpora s tribina, kao uvijek, bila je ključ uspjeha.
U subotu nas očekuje jedan istinski spektakl, zato, svojim dolaskom pomognimo da naši dečki budu ti koji će slaviti.

Budimo dostojanstveni te fer i sportskim navijanjem podržimo naše dečke, ali kao i uvijek pozdravimo i njihove protivnike.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Slobode igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 25.09.2021. godine s početkom u 20,00 sati.