Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

ŠOLA POZVAO LJUBUŠKOG SREDNJOŠKOLCA “Oprostite profesorice, mogu li izaći kratko?”

Vratar Izviđača, mladi Matej Mandić, dobio je poziv izbornika juniorske reprezentacije Hrvatske, Vlade Šole, koji ga je pozvao na službeno okupljanje reprezentacije u Zagrebu od 2. do 8. studenog.

Iako je Mandić još kadet, i Šola je prepoznao kvalitetu nasljednika Mirka Alilovića kojemu se predviđa lijepa rukometna budućnost. Nazvali smo danas mladog vratara Skauta, ne znajući da je u školi. Zaboravio je slučajno isključiti telefon. Kada se javio s druge strane smo čuli:

Oprostite profesorice mogu li kratko izaći?”

Po izlasku iz učionice Mandić nam je rekao: “Oprostite ja sam vam u školi. Četvrti sam razred, eto još idem u školu, učim”, rekao je uz smijeh.

Kaže kako je počašćen Šolinim pozivom.

Istina, dobio sam poziv za generaciju koja je starija od mene dvije godine. Svako da mi je to iznimna čast. Ponosan sam i na sebe i na ljude koji su me prepoznali”, kazao nam je tiho sa školskog hodnika.

Probat ću se dokazati i izboriti za Europsko prvenstvo. Kada već postoji mogućnost i kada sam u krugu reprezentacije, onda se moram i nadati da ću zadobiti povjerenje izbornika.

Kaže kako ima brojne ponude, no, ostaje u Izviđaču.

Ima puno ponuda, zove me dosta klubova. No, ne mislim nigdje ići dok ne završim još ovu školsku godinu“, skromno će.

Dodaje kako Izviđač ove sezone može dosta.

U Kupu smo pokazali da možemo puno toga napraviti u ovoj sezoni.Mladi smo, ali ako budemo igrali kako smo to učinili u Kupu, onda možemo očekivati dobre stvari“, rekao je Matej Mandić.

Zahvalio nam se na pozivu i požurio je na sat. Nadamo se kako se profesorica nije naljutila na njega, ali i na nas, jer sigurno je da ćemo se skupa s njom veseliti jednog dana dok Mandića budemo gledali na TV-u na velikoj sceni.

Jedno zlato s kadetima Hrvatske već ima, nadajmo se da će ih u budućnosti biti još puno za ovog mladića.

I. Ćubela/Hercegovina.info

https://www.hercegovina.info/sport/rukomet/sola-pozvao-ljubuskog-srednjoskolca-oprostite-profesorice-mogu-li-izaci-kratko/188977/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *