Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

“Skauti” sutra u Živinicam otvaraju novu sezonu

Napokon sutra, nakon tjedan dana zakašnjenja, kreće rukometna Premijer liga BiH. Pred „Skautima“ je težak zadatak, idu na noge uvijek jako neugodnoj momčadi Konjuha u Živinice. Popularni „Stolari“ lani su jedini imali pozitivan skor u srazu s „Skautima“ u utakmicama Premijer lige. Poraz u Živinicama i neodlučno u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom sigurno da tjeraju Tonija Čolinu i njegove izabranike na respekt i oprez.

Sutra u Živnicama igramo prvu utakmicu u prvenstvu. Prva utakmica je uvijek teška, a posebno kad si gost u Živinicama. Očekujem veliku borbu. Sigurno je da će biti puno trčanja. Pokušati ćemo biti bolji nego prošle godine. Motivacije ne nedostaje. Lanjski rezultati s Knjuhom su motiv više, rekao je trener „Skauta“ Toni Čolina.

Spremni smo za sutrašnju utakmicu. Momčad je vrlo dobrom stanju. Vlada pozitivna energija. Analizirali smo igru Konjuha, znamo im prednosti i nedostatke. Mislim da i oni isto znaju sve o nama. Svi jedva čekamo da sutra istrčimo na parket dvorane u Živinicama. Vjerujem da ako budemo u pravom elementu onda ni rezultat ne bi trebao izostati, poručio je kapetan momčadi Domagoj Alilović.

Utakmica u Živinicama igra se subotu, 18.09.2021. godine s početkom u 17:00 sati uz izravan prijenos na BHRT-u.