Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

Ana Vrančić: Vjerujem da sutra protiv Borca možemo prikazati dobru igru

Ana Vrančić rukometašica Izviđač Central osiguranja u prošlom kolu protiv Jedinstva u Brčkom je bila jedna od najboljih igračica susreta s devet pogodaka.

U prošlom kolu u završnici susreta ispustili ste dobivenu utakmicu. Naime, dvije minuta do kraja imali ste tri gola prednosti, ali Jedinstvo je ipak uspjelo izjednačiti i na kraju uzeti bod?

Jeste, loše smo odigrale početak i kraj utakmice. Puno smo promašivale iz „čistih prilika“. Osjetio se i nedostatak Mate Šumelj, naše kružne igračice, osobito u fazi obrane. U zadnjim minutama susreta umjesto da sačuvamo loptu, napravile smo nekoliko bespotrebnih grešaka i na kraju smo uspjele „uzeti“ bod, rekla je Ana

Sutra je u Ljubuškom derbi utakmica 10. kola u goste vam stiže banjalučki Borac, jedan od kandidata za titulu? Može li Izviđač sutra do bodova?

Da, u subotu u 14 sati, igramo protiv Borca iz Banja Luke, ekipe koja se je ove godine pojačala s nekoliko iskusnih igračica. Mislim da su one blagi favoriti, ali igrati protiv Borac je veliki motiv za svakoga pa tako i za nas. Nimalo neće biti lako. Nemamo dovoljnu širinu, al vjerujem da sutra uz veliki motiv, volju, želju i borbenost možemo prikazati dobru igru, dodala je Ana.

Izgleda ove sezone imate kao ekipa puno zdravstveni problema, dosta je rukometašica bilo ili je još uvijek izvan stroja. Ni tebe ozljede nisu zaobišle, u nekim ključnim utakmicama osjetio se tvoj izostanak. Je li ozljeda sanirana, jesi li napokon fit?

Ove sezone povrede nas izgleda ne zaobilaze. Nisam igrala prvih nekoliko utakmica zbog ozljede, nakon toga, pauzirala sam zbog koronavirusa. Sad sam dobro, nisam još uvijek u onoj svoj najboljoj formi, ali mislim da će s dobrim radom sve doći na svoje, konstatirala je Ana Vrančić.

Trenutno ste na 5. mjestu prvenstvene ljestvice, je li to ono što ste očekivali. Što očekuješ u nastavku natjecanja. Kakve su ambicije?

Trenutno smo na 5. mjesto prvenstvene ljestvice, ali mislim da svakako možemo i moramo više i bolje. Očekujem da na kraju prvog dijela ostanemo na istoj poziciji, vjerujem da će na proljeće i naše ambicije porasti, zaključila je Ana Vrančić.